Boek: Coach aan de keukentafel

16 november 2010

Handboek voor ouders van sportieve kinderen

Sport je kind enthousiast? Wellicht zelfs meerdere keren per week? Ouders die hun kinderen goed willen begeleiden lopen tegen tal van vragen aan. Wat doe ik als mijn kind vermoeid is? Hoe weet ik of een blessure ernstig is? Moet mijn kind minder sporten in de groei? Is er iets te doen aan wedstrijdspanning? Eet mijn kind wel goed en voldoende?

Op deze én een heleboel andere vragen geven sportartsen, fysiotherapeuten, sportdiëtisten, pedagogen, sport- en kinderpsychologen, maar ook (ex-)topsporters en jeugdtrainers antwoord in het boek COACH AAN DE KEUKENTAFEL. Het maakt de uitgave een praktisch en zeer toepasbaar handboek voor ouders van sportieve kinderen.

Het boek behandelt drie grote onderwerpen: Voeding, Mentale ontwikkeling en Fysieke ontwikkeling. Tips en adviezen van deskundigen worden afgewisseld met ervaringen van jeugdtrainers en (ex-)topsporters, zoals Sylvia Karres en Kim Lammers (hockey) en Ruben Houkes (judo). De talrijke foto’s en illustraties zorgen voor een makkelijk leesbaar handboek.

COACH AAN DE KEUKENTAFEL is  verkrijgbaar bij de (internet)boekhandel en kost € 17,95. ISBN 9789076106199.

Meer informatie op www.multiskills.nl.  
 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: