• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

De tour van je leven

Rijd de Tour for Life, de spectaculaire 8-daagse wielertocht voor Artsen zonder Grenzen. In een ploeg van zes tot negen renners fiets je van de indruk

Rijd de Tour for Life, de spectaculaire 8-daagse wielertocht voor Artsen zonder Grenzen. In een ploeg van zes tot negen renners fiets je van de indrukwekkende Italiaanse Alpen naar de Cauberg in Nederland. Elke dag wacht een nieuwe klassieke etappe van gemiddeld 150 kilometer.

Het uitzicht onderweg is adembenemend. In hoog tempo wisselen beroemde cols, besneeuwde bergtoppen, uitgestrekte velden en steile afdalingen elkaar af. Ook de sfeer onderweg en in het tourkamp is onvergetelijk. Mederenners en vrijwilligers slepen je er doorheen op zware momenten en iedere avond wacht in het kamp een heldenonthaal.

Een prestatie van levensbelang

De tocht is loodzwaar, een gevecht met jezelf. Maar je doet het voor Artsen zonder Grenzen. Elke ploeg haalt in de maanden voor de tocht minstens 15.000 euro sponsorgeld op. Met dit bedrag kan Artsen zonder Grenzen aan meer dan 3.500 slachtoffers direct medische noodhulp verlenen. Eén prachtige week afzien samen met je ploeg redt levens! Rijd de tour van je leven voor Artsen zonder Grenzen.

Meld je nu aan op www.tourforlife.nl.

Meer informatie?
Bel 088 366 54 62 of mail naar info@tourforlife.nl.

 


Zoek een sportzorgprofessional