Informatieavond blessurepreventie voor amateur voetbalclubs

Informatieavond blessurepreventie voor amateur voetbalclubs

10 april 2011

Op maandag 18 april aanstaande organiseert medisch sportgezondheidscentrum TopSupport een informatieavond over blessurepreventie. De avond richt zich op verzorgers en trainers van amateur voetbalclubs. Ook spelers zijn van harte welkom.

Tijdens de avond geven diverse sprekers uitleg over preventie en behandeling van blessures, trainingsopbouw en sportvoeding. De avond wordt geleid door sportchirurg Cees-Rein van den Hoogenband, clubarts van PSV en chef-arts NOC*NSF Londen 2012. Onder de sprekers is Luc van Agt, inspanningsfysioloog van PSV en voorheen Nederlands elftal. Kijk voor het volledige programma op www.topsupport-anna.nl.

Informatieavond blessurepreventie voor amateur voetbalclubs
Datum: maandag 18 april 2011
Tijdstip: van 19.00 tot 21.30 uur
Locatie: TopSupport, Anton Coolenlaan 1-03, 5644 RX Eindhoven

In verband met de organisatie is het nodig dat geïnteresseerden zich vooraf aanmelden via mail topsupport@st-anna.nl of telefoon 040 – 286 4144.
 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: