NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar 2011

NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar 2011

12 december 2011

De Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg is sinds 1981 de belangenvereniging voor de gespecialiseerde fysiotherapeuten die werkzaam zijn in de sportzorg. Kortweg de SPORTFYSIOTHERAPEUT.
Als gezamenlijke speler op de markt van de sportzorg vormen de NVFS en de VSG een sterk team. Zorgbelangen van de sporters in de gespecialiseerde handen van de sportarts en de sportfysiotherapeut!

Het VSG congres is voor de NVFS de uitgelezen plek om een nieuwe weg die ingeslagen is; te weten: “in 2015 alle sportfysiotherapeuten op masterniveau”, te markeren met een beloning voor de professionalisering van onze beroepsgroep. Met trots presenteren wij u de prijs:

NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar 2011

Het is een prijs voor de leden en door de leden. Om een aftrap te maken van deze prijs heeft het bestuur van de NVFS in samenwerking met onze regiocoaches een keuze gemaakt uit een aantal voorgedragen kandidaten. Toekomstige winnaars van de titel zullen worden gekozen met medewerking van onze leden. De uiteindelijke winnaar is een prachtig voorbeeld van een actief NVFS lid, die in onze ogen voldoet aan alle gestelde eisen voor deze titel.

Een serieuze prijs verdient serieuze ondersteuning. Daarom zijn we blij met de samenwerking die de NVFS is aangegaan met Disporta. Disporta, hier ook aanwezig op de expo met een stand profileert zich al jaren als een duidelijke speler op de markt van de sportzorgondersteuning. Betrokken bij meerdere activiteiten van zowel VSG als NVFS, is het bijna voor de hand liggend dat een groot deel van de sportfysiotherapeuten en waarschijnlijk ook sportartsen Disporta weet te vinden voor advies, ondersteuning en levering van sportmedische producten . Met Trots vraag ik dan ook Arno Maas en Cas Eggermont erbij om de prijs uit te reiken aan onze terechte winnaar van de titel NVFS Sportfysiotherapeut van het Jaar:

Een jonge master die zich duidelijk profileert als Sportfysiotherapeut, in haar eigen praktijk maar ook in meerdere netwerken. Ondernemend, met een transparant portfolio en een heldere visie over de sportzorg. Als sportfysiotherapeut behandelt zij van talent tot topper, is zij actief in haar regio, maar ook op de sociale media geeft zij een positieve uitstraling en invulling aan haar vak als sportfysiotherapeut.

Geboren op 10 november 1977
Woonachtig en praktiserend in Haarlem
Op jonge leeftijd actief op de judomat en als sofbalster
Actief op de schaatsbaan en de golfgreens
Geregistreerd als NVFS sportfysiotherapeut!

Sharon Portegies

Terug

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van alle sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: