• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Stel je vraag aan een expert en ontdek jouw sterke en zwakke punten op wielergebied!

Tijdens het Nationaal Wielercongres op 22 januari te Eindhoven kan iedereen zijn/haar sportmedische vraag aan een expert stellen.

Alle wielrenners opgelet!

Tijdens het Nationaal Wielercongres op 22 januari te Eindhoven kan iedereen zijn/haar sportmedische vraag aan een expert stellen. Het antwoord op jouw vraag helpt ook andere wielrenners. De leukste vraag wint een Power Profile Test bij Drs. Edwin Achterberg; ploegarts Skil-Shimano.

Heb je je al ingeschreven? Klik voor het programma en meer informatie over inschrijven!


De leukste vragen worden beantwoord tijdens het Nationaal Wielercongres. Daarnaast worden de vragen ook beantwoord door de Kennis Transfer Groep Wielrennen en een sportarts.

Hoe stel je jouw vraag?

Maak een filmpje van jezelf. Zeg daarin wie je bent, op welk niveau je fietst en wat je hoogtepunten in je wielercarrière zijn (Amstel Gold Race Toertocht, beklimming Alpe d’Huez, overwinningen, wedstrijden etc.). Vervolgens stel je de vraag, of geef je aan waar jij tegen aan loopt als wielrenner.

Optie 1: Pak je mobiel (als die een videocamera heeft) vraag aan iemand of hij/zij jou een opname van jou wilt maken. Stel je vraag, sla het filmpje op, stuur het filmpje naar Marith@sportgeneeskunde.com. Vergeet niet aan de email je persoonsgegevens toe te voegen.

Optie 2: Pak een fototoestel. Selecteer de optie video camera. Vraag aan iemand of hij/zij een opname van jou wilt maken. Stel je vraag. Koppel je fotocamera aan de computer en verstuur het naar Marith@sportgeneeskunde.com. Voeg bij de email je persoonsgegevens.

Optie 3: Ben je in het bezit bent van een webcam, dan kan je hier ook een film mee maken. Stel je voor én stel je vraag. Vervolgens sla je het filmpje op en stuur je het door naar Marith@sportgeneeskunde.com.

Let op! Andere manieren zijn natuurlijk ook mogelijk!

Voor meer informatie over de Power Profile Test kijk op http://www.edwinachterberg.nl/power-profile-test

 

 


 


Zoek een sportzorgprofessional