• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Stel je vragen aan de sportarts via het Twitterspreekuur. Thema hardlopen

Social media zijn populair. Daarom organiseert Sportzorg.nl samen met sportmedisch adviescentrum Jessica Gal Sportartsen op dinsdag 11 oktober 2011 a.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Stel je vragen aan de sportarts via het Twitterspreekuur. Thema hardlopen

Dinsdagavond 11 oktober 2011 van 20.00 – 21.00 uur. Thema: hardlopen

Social media zijn populair. Daarom organiseert Sportzorg.nl samen met sportmedisch adviescentrum Jessica Gal Sportartsen op dinsdag 11 oktober 2011 a.s. het Twitterspreekuur. Sportartsen Jessica Gal en Hiske Kneepkens van Jessica Gal Sportartsen nemen van 20.00 - 21.00 uur plaats achter het toetsenbord om vragen te beantwoorden die via Twitter binnenkomen.

Het Twitterspreekuur heeft als thema: hardlopen en gezondheid.

Zondag 16 oktober vindt de Amsterdam marathon plaats. Hardlopen is een populaire sport in Nederland, die jaarlijks door ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders wordt beoefend. Het is ook een sport die veel blessures veroorzaakt. Jaarlijks lopen hardlopers 390.000 blessures op, waarvan er 120.000 medisch behandeld worden. Hardlopen is daarmee na veldvoetbal de sport met het grootste aantal blessures.

Via het Twitterspreekuur kunnen hardlopers vragen stellen over bijvoorbeeld vochtgebruik, diverse klachten / pijntjes die opspelen tijdens het hardlopen, het voorkomen van blessures, nut van een sportmedisch onderzoek, plotse hartdood en nog veel meer.
Sportartsen Jessica Gal en Hiske Kneepkens voorzien de hardlopers van waardevolle tips en adviezen waar ze tijdens de Amsterdam Marathon hun voordeel mee kunnen doen.

We nodigen iedereen uit vragen te stellen, zowel de recreatieve loper die één avond in de week een aantal kilometer loopt als de prestatieve loper die de Amsterdam Marathon loopt.

Het twitterspreekuur is dinsdagavond 11 oktober 2011 van 20.00 uur tot 21.00 uur. Sportartsen Jessica Gal en Hiske Kneepkens zitten klaar voor het beantwoorden van de vragen op Twitter.com/Sportartsen. Gebruik de hashtag #sportzorg om mee te twitteren.

De komende maanden zullen voor meerdere doelgroepen/sporten Twitterspreekuren worden georganiseerd. Via Sportzorg.nl zullen deze Twitterspreekuren worden aangekondigd. Houd daarom de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

Volg Sportzorg.nl op Twitter: www.twitter.com/sportzorg en Facebook: www.facebook.com/sportzorg.  
 


Zoek een sportzorgprofessional