• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Vacansoleil Kids 4 Challenge

Op 2 april 2011 start in Zandvoort een serie van 4 fiets-toertochten onder de naam Vacansoleil4Challenge. Bij het start/finishgebied wordt op dezelfde

Op 2 april 2011 start in Zandvoort een serie van 4 fiets-toertochten onder de naam Vacansoleil4Challenge. Bij het start/finishgebied wordt op dezelfde dag kinderen de mogelijkheid geboden om op een speelse en veilige manier kennis te laten maken met de wielersport: de Vacansoleil Kids 4 Challenge.

De Vacansoleil Kids 4 Challenge staat open voor kinderen van 7 tot 12 jaar, die kennis willen maken met verschillende vormen van wielersport. Onder leiding van KNWU–instructeurs worden clinics gehouden met wielrennen, mountainbiken en BMX. Daarnaast krijgen de kinderen ook informatie over gezond sporten en veiligheid

Geen kosten

Vacansoleil wil juist kinderen kennis laten maken met de wielersport als gezonde vorm van bewegen. Omdat wielersport een hogere drempel heeft dan bijvoorbeeld voetballen, wil Vacansoleil kinderen tijdens dit evenement de mogelijkheid bieden om kennis te maken met diverse vormen van wielersport. Aan de deelname van de kinderen zijn geen kosten verbonden.

Data en plaatsen:

2 april 2011: Circuit Zandvoort
21 mei 2011: NAC Stadion, Breda
4 juni 2011: Brabanthallen, Den Bosch
2 juli 2011: Feijenoord stadion, Rotterdam

Aanmelding

Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, moeten deelnemers zich aanmelden via de website. Aanmelden voor de eerste Vacansoleil Kids 4 Challenge kan tot en met 18 maart, voor de overige data tot 2 weken voor het evenement. Inschrijving geschiedt op basis van binnenkomst. Voorwaarde is dat de kinderen begeleid worden door minimaal één volwassene. Tijdens het evenement worden ook voor begeleiders en andere belangstellenden allerlei activiteiten georganiseerd.

Voor alle informatie en inschrijvingen: www.vacansoleilkids4challenge.nl (open vanaf 1 maart ).

U kunt ook nog inschrijven voor de toertochten: www.vacansoleil4challenge.nl   

 


Zoek een sportzorgprofessional