• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Voor sportmasseurs: Praktijkgerichte nascholing 'Enkel en Knie'

Voetbal is wereldwijd gezien de meest beoefende sport en Nederland is hier geen uitzondering op. In zijn totaliteit worden er jaarlijks meer dan een half miljoen veldvoetbalblessures gerapporteerd. Vooral de enkels en knieën moeten het ontgelden. Daarom wordt er speciaal voor sportmasseurs tijdens de Nationale Voetbal Vakbeurs in samenwerking met het SMC KNVB en het NGS op twee tijdstippen een nascholing gegeven om alles over enkel- en knieblessures bij het voetballen te weten te komen.

 

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Voor sportmasseurs: Praktijkgerichte nascholing 'Enkel en Knie'

Datum: woensdag 02 december 2015
Locatie: Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2), Gorinchem
Doelgroep: Sportmasseurs die in het bezit zijn van een diploma sportmassage, actief in het voetbal.
Accreditatiestatus: Accreditatie voor sportmasseurs is aangevraagd


Voetbal is wereldwijd gezien de meest beoefende sport en Nederland is hier geen uitzondering op. In zijn totaliteit worden er jaarlijks meer dan een half miljoen veldvoetbalblessures gerapporteerd. Vooral de enkels en knieën moeten het ontgelden.Daarom wordt er speciaal voor sportmasseurs tijdens de Nationale Voetbal Vakbeurs in samenwerking met het SMC KNVB en het NGS op twee tijdstippen een nascholing gegeven om alles over enkel- en knieblessures bij het voetballen te weten te komen.

Tijdens deze praktijkgerichte expertsessie wordt o.a. de anatomie, preventie, EHBSO en oefeningen voor de voetballer behandeld. Deze expertsessie wordt georganiseerd door de Stichting Opleidingen in de Sportgezondheidszorg.

Tijden
De nascholing wordt twee maal aangeboden. U kunt kiezen uit de ochtend- of avondsessie. De ochtendsessie is van 10.30-13.30 uur en de avondsessie is van 17.30-21.00 uur (indien u zich opgeeft voor de avondsessie en een broodmaaltijd wilt nuttigen, verzoeken wij u om 16.30 uur aanwezig te zijn).

Na afloop of voorafgaand aan de nascholing is er gelegenheid de Nationale Voetbal Vakbeurs te bezoeken!

Kosten
Ochtendsessie (10.00 - 13.30 uur): de kosten voor deelname aan de sessie bedragen € 65,00. Dit is inclusief een broodmaaltijd en bezoek aan de Nationale Voetbal Vakbeurs.

Avondsessie (17.30-21.00 uur): de kosten voor deelname aan de sessie bedragen € 65,00. Dit is inclusief een broodmaaltijd en bezoek aan de Nationale Voetbal Vakbeurs. Wilt u geen gebruik maken van de broodmaaltijd dan bedragen de kosten voor de avondsessie € 45,00 (indien u zich opgeeft voor de avondsessie en een broodmaaltijd wilt nuttigen, verzoeken wij u om 16.30 uur aanwezig te zijn).

Programma en inschrijven


Zoek een sportzorgprofessional