• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Hoe bereid ik me voor. De handleiding voor wielrenners met een doel!

Ga je deze zomer deelnemen aan Alpe d'HuZes? Dan is het boekje "Hoe bereid ik me voor?" de ideale handleiding voor in jouw voorbereiding!

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Hoe bereid ik me voor. De handleiding voor wielrenners met een doel!

"Hoe bereid ik me voor?" is de complete handleiding voor wielerenners met een doel. Dus ook voor wielrenners die minstens één keer de Alpe d'Huez op willen fietsen tijdens Alpe d'HuZes.
Ben jij een van die wielrenners die aan Alpe d'HuZes meedoet? Dan kan "Hoe bereid ik me voor?" niet ontbreken in de voor bereiding!

Bestel de handleiding nu

Over de handleiding

Experts van naam en faam hebben een complete handleiding uitgebracht om wielrenners te helpen goed voorbereid aan een tocht te verschijnen.

Wielrennen is booming! Met 1.4 miljoen fietsfanaten staat wielrennen in de top-3 van populairste sporten in Nederland. Mede door de komst van lange en zware fietstochten zoals ‘Alpe d’Huzes’ en ‘Tour for Life’ beginnen steeds meer mensen met wielrennen. Niet alleen ervaren wielrenners, maar ook de minder ervaren wielrenner wil graag een tandje harder trappen om grenzen te verleggen en geld binnen te halen voor het goede doel.

Maar hoe weten wielrenners hoe ze goed voorbereid aan de start moeten verschijnen van een tocht. Op internet is natuurlijk veel informatie te vinden, maar juist door deze overvloed aan informatie zien veel wielrenners door de bomen het bos niet meer. Daar komt met de handleiding verandering in.

Sportzorg.nl, de voorlichtingssite van alle sportartsen in Nederland, heeft in samenwerking met diverse experts op het gebied van wielrennen, waaronder Ellen van Dijk, informatie verzameld waarin alle facetten van de voorbereiding op prestatietochten aan bod komen. De groep experts bestaat uit sportartsen, mental coaches, wielrenners van diverse niveaus, bewegingswetenschappers en trainers/coaches. Ook zijn de KNWU en NTFU bij de groep betrokken.


Zoek een sportzorgprofessional