• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Vrijdag 7 juli 2017: Sportarts in opleiding Suzanne Huurman in Bureau Sport!

Hoe houdt een vrouwelijke arts zich staande in een (toch wel) mannenwereld? Dat laat Suzanne Huurman vrijdag zien in Bureau Sport. 

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Vrijdag 7 juli 2017: Sportarts in opleiding Suzanne Huurman in Bureau Sport!

Het NPO-3-programma Bureau Sport, met presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra, staat dit seizoen in het teken van vrouwen in de sport. Wat zijn de vooroordelen over vrouwen in de sport en kloppen ze ook? Wat is het geheim van de succesvolle vrouwen? Wat is het verschil tussen het coachen van mannen en vrouwen? En, hoe houden vrouwen zich staande in een mannenwereld? Deze laatste vraag stelden de presentatoren ook aan sportarts in opleiding Suzanne Huurman. Suzanne is onder andere clubarts en hoofd medische staf bij Go Ahead Eagles, teamarts van de heren van oranje onder de 16 en sportarts in opleiding in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis.

De presentatoren nemen een kijkje in het leven van Suzanne als vrouwelijke arts in een mannenwereld. Hoe houdt zij zich staande? Hoe gaat Suzanne om met krantenkoppen en citaten over haar? En hoe kijkt ze aan tegen het voorval met de, inmiddels ex-, clubarts van Chelsea Eva Carneiro? Samen met Frank en Erik blikt Suzanne verder terug op een bewogen seizoen en ze neemt de heren mee in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis om ze een blik achter de schermen te geven. Je ziet het allemaal in Bureau Sport op vrijdag 7 juli om 20.35 uur op NPO3.


Zoek een sportzorgprofessional