• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Boek: Coach aan de keukentafel

Handboek voor ouders van sportieve kinderen

Sport je kind enthousiast? Wellicht zelfs meerdere keren per week? Ouders die hun kinderen goed willen begeleiden lopen tegen tal van vragen aan. Wat doe ik als mijn kind vermoeid is? Hoe weet ik of een blessure ernstig is? Moet mijn kind minder sporten in de groei? Is er iets te doen aan wedstrijdspanning? Eet mijn kind wel goed en voldoende?

Op deze én een heleboel andere vragen geven sportartsen, fysiotherapeuten, sportdiëtisten, pedagogen, sport- en kinderpsychologen, maar ook (ex-)topsporters en jeugdtrainers antwoord in het boek COACH AAN DE KEUKENTAFEL. Het maakt de uitgave een praktisch en zeer toepasbaar handboek voor ouders van sportieve kinderen.

Het boek behandelt drie grote onderwerpen: Voeding, Mentale ontwikkeling en Fysieke ontwikkeling. Tips en adviezen van deskundigen worden afgewisseld met ervaringen van jeugdtrainers en (ex-)topsporters, zoals Sylvia Karres en Kim Lammers (hockey) en Ruben Houkes (judo). De talrijke foto’s en illustraties zorgen voor een makkelijk leesbaar handboek.

COACH AAN DE KEUKENTAFEL is verkrijgbaar bij de (internet)boekhandel en kost € 17,95. ISBN 9789076106199.

Meer informatie op www.multiskills.nl.  

Zoek een sportzorgprofessional