Zelfvertrouwen

Iedereen weet dat zelfvertrouwen belangrijk is voor sportsucces. maar het bouwen aan zelfvertrouwen is nog niet zo gemakkelijk. Want hoe doe je dat als sporter? Of hoe draag je daartoe bij als trainer of coach? In dit artikel wordt nader ingegaan op het begrip 'zelfvertrouwen' en worden tips gegeven hoe hier aan te werken. Lees verder.

Sportgericht

Sportgericht is hèt vakblad voor training, onderwijs en wetenschap op het gebied van sport en bewegen in Nederland en België. Sportgericht heeft zich in een ruim 60-jarig bestaan meer dan bewezen en biedt elk nummer weer een grote hoeveelheid vakinformatie voor iedereen die werkt op het gebied van sport, bewegen, fitness of revalidatietraining.

www.sport-gericht.nl

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: