Voor ouders. Over sporten en bewegen voor kinderen.

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Tym.nl. Je treft hier blogs aan geschreven door sportartsen voor ouders van opgroeiende kinderen. 

Tym gaat over sporten en bewegen van jouw kind. Tym is er voor alle ouders van opgroeiende kinderen. Ouders die halen en brengen, die helpen met het pakken van de sporttas, met het wassen van de sportkleren; die hun kroost aanmoedigen en ze troosten. Die als vrijwilliger in de kantine staan, het team rijden en coachen en het teametentje regelen. Ouders kortom, die altijd klaar staan.

Tym geeft antwoord op vragen. Je kind wil op een sport. Maar welke sport past echt goed bij jouw kind? Je kind heeft het moeilijk in zijn team. Hij is niet zo fanatiek als de coach graag zou willen. Wat doe je daarmee? Of misschien ben je zelf helemaal niet sportief maar wil je toch wel dat je kind meer beweegt. Hoe pak je dat aan?

Meer informatie op www.tym.nl

Blogs


Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: