• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel

Experts van naam en faam brengen de complete handleiding uit om wielrenners te helpen goed voorbereid aan een tocht te verschijnen. Vanaf vandaag kunt

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel

“Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel”


Experts van naam en faam brengen de complete handleiding uit om wielrenners te helpen goed voorbereid aan een tocht te verschijnen. Vanaf vandaag kunt u het boekje “Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel” bestellen.


Wielrennen is booming! Met 1.4 miljoen fietsfanaten staat wielrennen in de top-3 van populairste sporten in Nederland. Mede door de komst van lange en zware fietstochten zoals ‘Alpe d’Huzes’ en ‘Tour for Life’ beginnen steeds meer mensen met wielrennen. Niet alleen ervaren wielrenners, maar ook de minder ervaren wielrenner wil graag een tandje harder trappen om grenzen te verleggen en geld binnen te halen voor het goede doel.

Maar hoe weten wielrenners hoe ze goed voorbereid aan de start moeten verschijnen van een tocht. Op internet is natuurlijk veel informatie te vinden, maar juist door deze overvloed aan informatie zien veel wielrenners door de bomen het bos niet meer.
Daar komt vanaf vandaag verandering in.

“Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel”

Sportzorg.nl, de voorlichtingssite van de Vereniging voor Sportgeneeskunde, heeft in samenwerking met diverse experts op het gebied van wielrennen informatie verzameld waarin alle facetten van de voorbereiding op prestatietochten aan bod komen. De groep experts bestaat uit sportartsen, mental coaches, wielrenners van diverse niveaus, bewegingswetenschappers en trainers/coaches. Daarnaast zijn belangrijke partijen als de KNWU, NTFU en Consument en Veiligheid bij de groep betrokken. Wetenschappelijk onderzoek is verzameld en vertaald naar begrijpelijke en betrouwbare informatie voor wielrenners. Resultaat is het boekje “Hoe bereid ik me voor? De complete handleiding voor wielrenners met een doel”.

Inhoud

In vijf hoofdstukken worden alle aspecten van de voorbereiding op een tocht belicht. Van fietsuitrusting naar doelgerichte training, van verantwoorde voeding naar de juiste ‘mindset’ en als afsluiting praktische informatie over waar de gewenste deskundige ondersteuning is te vinden.
Het boekje is de beste ‘bijsluiter’ voor elke wielrenner die een prestatie wil (gaan) neerzetten.

Prijs

Los exemplaar: € 3.50 (inclusief verzendkosten). Klik om te bestellen.

Prijs voor Belgie

Bestelt u vanuit Belgie? Dan betaald u € 5,00 (inclusief verzendkosten) per exempaar. Om te bestellen stuurt u een mail met uw gegevens naar info@sportzorg.nl.

Speciaal voor retailers, fysiotherapeuten, evenementen etc.

Als wederverkoper kunt u 100 boekjes, inclusief handige display voor gebruik in de winkel/praktijk etc bestellen voor € 94,95 (dit is een eenmalige speciale introductieprijs). Bestellen? Stuur een mail naar info@sportzorg.nl met uw bestelling en n.a.w.-gegevens. De boekjes en het display worden bij u bezorgd.

Andere aantallen zijn in overleg te bestellen (minimale afname 25 stuks). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kelley Post van de Vereniging voor Sportgeneeskunde via telefoonnummer 030 225 22 90.

De boekjes zijn ook verkrijgbaar via: 

Inkijkexemplaar

Galerij:19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zoek een sportzorgprofessional