• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Vind een sportarts of sportzorgprofessional bij jou in de buurt

Je bent aan het goede adres! Op deze pagina kun je ruim 500 sportartsen en/of sportzorgprofessionals vinden. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt gevestigd.

Geef het type sportzorgprofessional aan en de locatie en maak een afspraak bij jou in de buurt.

NB. Voor een sportmedische keuring kun je alleen terecht bij de sportarts of een sportmedische instelling. Houd hier rekening mee met je selectie.

 

Sportmedisch advies ‘Veiligheid & Vakmanschap’ (VEVA)

VEVA is een van de meest fysiek zware MBO-opleidingen die je kunt doen. Afhankelijk van je vakrichting ga je zo’n 6-8 uur per week sporten. Daarnaast doe je een intensieve stage bij Defensie. Niet iedereen is daarom geschikt voor de opleiding VEVA. Om te controleren of je gezond genoeg bent en of je een beroepsperspectief hebt bij Defensie moet je een geschikt Sport Medisch Advies (SMA) hebben. Daarom doe je vooraf aan je opleiding een 'VEVA-keuring'

Vindbaar als sportarts of sportzorgprofessional

Ben jij sportarts of een sportzorgprofessional en staan je gegevens niet vermeld in dit overzicht? Meld je dan snel aan

Voor sportartsen, sportmedische instellingen en andere sportzorgprofessionals, zoals sportfysiotherapeuten, sport(zorg)masseurs, sportpodotherapeuten, sportdietisten, sportpsychologen en sportduikerartsen zijn er verschillende mogelijkheden.

Direct naar de verschillende opties