• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Podcast "Voedingspraat"

Een eerlijke podcast over voeding waarin sportdiëtist Esther van Etten afrekent met alle flauwekul en mythevorming op het gebied van voeding.

Ze neemt verhalen en quotes van influencers onder de loep en legt vervolgens uit hoe het de voedingswetenschap wel naar de praktijk van alle dag vertaald wordt.

N.B. Deze podcast wordt niet gesponsord door voedings- en levensmiddelen industrie.

De podcast “Voedingspraat” is te vinden via: Spotify, Apple en op OnlineRadio.nl.

Beluister alle podcasts van Voedingspraat

Voedingspraat Esther van Etten

Over Esther...

Esther van Etten is sportdiëtist. Haar passie voor sporten en voeding ontwikkelde zij al op jonge leeftijd. Als Nederlands ex-kampioene sportaerobics (KNGU) leerde zij het belang van een optimale voeding in combinatie met topsport kennen. Esther heeft een praktijk in Amsterdam waar zij naast topsporters en recreatieve sporters ook jeugdsporters begeleidt. Daarnaast  heeft zij haar eigen ontwikkelde portiemethode 'En nu is het genoeg'.  

Esther heeft meegewerkt aan het televisieprogramma: "Wordt u al geholpen?" van SBS6 en begeleidde onder andere Teun van de Keuken in zijn ontdekkingstocht door dieet-land.  En is Esther wel eens te zien als expert aan talkshow tafel bij Jinek. 

Esther aan tafel bij Eva Jinek

Op 11 oktober 2022 zat Esther van Etten aan tafel bij Eva Jinek. In een online documentaire vertelt Erling Haaland dat hij elke dag hart en lever eet van een lokaal geslachte koe. Ook neemt hij wel eens kebab en pizza, maar hij let ook op zijn slaappatroon. Zijn dat echt dé geheimen voor zijn voetbalprestaties? Esther mocht het bij Eva Jinek aan tafel uitleggen en Anneke gaat erop in waarom juist zulke uitspraken volop aandacht krijgen in de media.

Voedingspraat te luisteren op Spotify

De podcast van Voedingspraat kun je beluisteren via Spotify. Meld je aan en volg Voedingspraat. Zo blijf je op de hoogte van diverse onderwerpen die Esther van Etten bespreekt met professionals. 

Voedingspraat op Spotify

Zoek een sportzorgprofessional