• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Handballers, volleyballers, korfballers en basketballers opgelet!

Graag jullie aandacht voor een enquête over knieklachten binnen jullie sport!

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Handballers, volleyballers, korfballers en basketballers opgelet!

Beste sport(st)er,

De Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) zet zich in voor de bevordering van een veilige en verantwoorde sportbeoefening. Onder meer door het verspreiden van relevante (wetenschappelijke) kennis naar gebruikersgroepen zoals sporters en hun begeleiders. In dat kader bevragen wij sporters en begeleiders over welke informatie zij op welke wijze zouden willen ontvangen.

Deze vragenlijst gaat over knieklachten in het algemeen en de Jumpers Knee in het bijzonder. De Jumpers Knee is een overbelastingblessure, die vooral voorkomt bij sporters die te maken hebben met sprongbelasting, zoals in diverse teamsporten.

Enerzijds is er vanuit onderzoek al veel bekend over deze sportgerelateerde blessure. Anderzijds is er in de praktijk, bij de sporters en trainers/coaches, nog veel onwetendheid over wat de beste manier is om met deze blessure om te gaan.

Vanuit jouw ervaring als sporter willen we je vragen om via onderstaande link een korte vragenlijst in te vullen. Ook als je niet bekend bent met de Jumpers Knee! Het kost slechts enkele minuten en de antwoorden worden anoniem verwerkt.


Zoek een sportzorgprofessional