• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Pokémon Go, niet altijd gaat het goed...

Pokémon Go, een mooie uitdaging voor mensen die veel op de bank zitten. Maar niet alleen maar succesverhalen...

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Pokémon Go, niet altijd gaat het goed...

Pokémon Go heeft niet voor niks 'Go' in z'n naam; je moet namelijk ook echt gaan bewegen. En dat is goed nieuws, want waar we overal lezen dat we te veel zitten en te weinig bewegen, daar biedt Pokémon Go een geweldige oplossing Zo moet je bijvoorbeeld vijf kilometer afleggen voordat je eieren kunt openen!
Toch gaat het niet altijd even goed. De Amsterdamse politie waarschuwt spelers ook dat ze het verkeer om hen heen in de gaten moeten houden. "Er zijn al diverse ongelukken gebeurd door mensen die zo met het spel bezig waren dat ze niet keken bij het oversteken", aldus de politie.

Heb jij een blessure opgelopen tijdens het spelen van Pokémon Go? Dan helpt een sportfysiotherapeut of sportarts je er graag weer bovenop. Toe aan een massage na een dag spelen? De sportmasseur biedt uitkomst.
Ben je zo verslaafd geraakt dat je ten einde raad bent? Dan kan een sportpsycholoog je wellicht helpen. Adressen van deze sportzorgprofessionals bij jou in de buurt vind je op:http://www.sportzorg.nl/zoek-een-sportzorgprofessional.


Zoek een sportzorgprofessional