• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Push braces

Bewegen is essentieel voor ons gevoel van vrijheid. Voor velen geeft sportbeoefening daaraan uitdrukking. Helaas kunnen we door blessures niet altijd bewegen zoals we willen. Als zo’n klacht aanhoudt zoeken we manieren die ons ervan afhelpen.

Push® is zó gepassioneerd van bewegingsvrijheid dat het die aan iedereen wil (terug)geven. Want wie snel weer actief is, ziet zijn levenskwaliteit groeien. Daarom ontwikkelt Push voor iedereen met een blessure of fysieke aandoening onconventionele oplossingen die hen verantwoord laten bewegen en zodat zij hun vrijheid terugwinnen. Push Braces voor behandeling en Push Sports® voor ondersteuning bij sport

Bestaansreden Push

De bestaansreden van Push is om nieuwe producten te ontwikkelen die sporters en patiënten met aandoeningen aan spieren of gewrichten hun bewegingsvrijheid teruggeven. Een innovatieve tak van sport, waarin Push uit is op het bedenken en realiseren van verrassende hulpmiddelen

Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde

Het op de voet volgen van sportmedisch wetenschappelijk onderzoek is daarom voor Push vanzelfsprekend. Het ondersteunen van dit onderzoek en optreden als sponsor van de Prijs voor Sportgeneeskunde is dan ook een logische keuze.

Sportmedisch onderzoek dient als belangrijke aanjager van innovatieve ideeën. In de ontwikkeling van nieuwe producten speelt de wetenschap dan ook een essentiële rol: er wordt nauw samengewerkt door productontwikkelaars en medisch specialisten en de producten worden getoetst aan de sportgeneeskundige praktijk. 

De Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) wil door middel van de Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde het wetenschappelijk onderzoek op het gebied van de sportgeneeskunde in de ruimste zin bevorderen. Hiervoor leveren geïnteresseerden een proefschrift en/of wetenschappelijk artikel aan. Nea international sponsort deze Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde.

Nea International bv uit Maastricht is ontwikkelaar en producent van Push Braces en Push Sports.

Contactgegevens Nea International bv (Push braces)

Postbus 305, 6199 ZN Maastricht-Airport
Telefoon: 31 (0)43-407 92 20
Customer Service: cs@push.eu
Algemene Email: info@push.eu

Direct naar de website

banner-Push-sportzorg-350x500px.png

Zoek een sportzorgprofessional