• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Doe mee aan landelijk onderzoek naar blessures onder wintersporters en win leuke prijzen!

Bent u van plan om in 2013 richting de sneeuw te vertrekken en wilt u meedoen aan een onderzoek naar blessures?
Tekst gaat onder de afbeelding verder
Doe mee aan landelijk onderzoek naar blessures onder wintersporters en win leuke prijzen!

Bent u van plan om in 2013 richting de sneeuw te vertrekken? Zoals u misschien zelf uit ervaring weet is een wintersportvakantie een ontspannen, gezonde maar zeker ook actieve bezigheid. Helaas komen blessures en ongelukken tijdens de wintersportvakantie ook vaak voor. Uit onderzoek blijkt dat 2 op de 25 wintersporters geblesseerd terugkeert naar huis.
Hoe kunnen blessures voorkomen worden? Een goede voorbereiding is het halve werk! De Nederlandse Ski Vereniging en VeiligheidNL zijn van mening dat een wintersportvakantie vraagt om een goede fysieke voorbereiding om optimaal te kunnen genieten. Om dit te onderbouwen starten we een landelijk onderzoek naar het voorkomen van blessures tijdens de wintersportvakantie en daarvoor kunnen wij uw hulp goed gebruiken!!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen van 18 jaar of ouder die in januari, februari, maart of april 2013 op wintersportvakantie gaan (of van plan zijn te gaan). Vindt u het leuk om mee te doen met een (trainings)programma via internet en 3 vragenlijsten in te vullen? Meld u dan gelijk aan!

Wat levert het u op?

Als deelnemer verwachten wij wel wat van u, maar u krijgt er ook wat voor terug! U mag gratis gebruik maken van een (trainings)programma via internet waarmee u goed voorbereid op wintersportvakantie gaat. In ruil vragen wij u 3 vragenlijsten in te vullen. Daarnaast worden onder alle deelnemers de volgende leuke prijzen verloot:

  • 2 tickets voor SnowFest in Laax, Zwitserland, t.w.v. € 1.000,-! SnowFest is het ultieme festijn voor snowboarders en freeskiërs.
  • 3 Share the Rush clinics voor 4 personen t.w.v. € 125,-. Share the Rush is een freestyle programma voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden.
  • 20 jaarlidmaatschappen van de Nederlandse Ski Vereniging t.w.v. € 31,-.
  • en nog vele ski- en snowboardgoodies.
     

Hoe kunt u zich aanmelden?

Klik hier om u aan te melden via ons aanmeldformulier. 
Uw deelname is voor de Nederlandse Ski Vereniging en VeiligheidNL van grote waarde.

Alvast bedankt,

Het onderzoeksteam

Doet de link het niet? Kopieer dan de volgende regel in uw browser: http://www.surveymonkey.com/s/onderzoekwintersport
 


Zoek een sportzorgprofessional