• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Inloggen deelnemers Alpe d'HuZes en Tour du ALS

Voor alle deelnemers aan Alpe d’HuZes is een speciaal sportmedisch pakket samengesteld dat uit een aantal onderdelen bestaat (zodra u uw persoonlijke
Tekst gaat onder de afbeelding verder
Inloggen deelnemers Alpe d'HuZes en Tour du ALS

Voor alle deelnemers aan Alpe d’HuZes is een speciaal sportmedisch pakket samengesteld dat uit een aantal onderdelen bestaat (zodra u uw persoonlijke inlogcode voor Mijn sportzorg heeft ontvangen kunt u zich bij een van de deelnemende sportmedische instellingen aanmelden voor het sportmedisch onderzoek). Mijn Sportzorg is een speciaal ingerichte omgeving waar u onder andere de vragenlijst kunt invullen die onderdeel uitmaakt van het sportmedisch onderzoek. Ook kunt u daar een keuze maken uit een lijst van deelnemende sportmedische instellingen bij u in de buurt zodat u zich kunt aanmelden voor een sportmedisch onderzoek. De gekozen sportmedische instelling neemt binnen 3 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak.

  • Na afloop van het sportmedisch onderzoek is uw persoonlijke sportmedische onderzoeksrapportage met het sportmedisch advies van de sportarts op Mijn Sportzorg terug te vinden. Zo kunt u op het moment dat u het wenst uw persoonlijke sportmedische onderzoeksrapportage inzien en uitprinten. In deze rapportage staat een uitgebreide toelichting bij alle medische gegevens, zodat u als deelnemer deze thuis nog eens rustig kunt nalezen.
  • Uw persoonlijke sportmedisch advies (positief of negatief) wordt na afloop van het sportmedisch advies automatisch door de sportarts aan Alpe d’HuZes doorgegeven, zodat u zelf helemaal niets meer hoeft te doen als u bij de sportarts bent geweest.


Meer informatie op www.sportzorg.nl/alpedhuzes of www.sportzorg.nl/tourduals

Heeft u geen persoonlijke inlogcode ontvangen? Mail dan naar info@sportzorg.nl


Zoek een sportzorgprofessional