• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Steptember: zet 10.000 stappen voor mensen met CP

Vandaag start Steptember om geld in te zamelen voor mensen met Cerebrale Parese. Doe ook mee en zet elke dag 10.000 stappen om geld in te zamelen.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Steptember: zet 10.000 stappen voor mensen met CP

Voor de meeste mensen is elke dag bewegen vanzelfsprekend. Voor mensen met Cerebrale Parese (CP) is dat topsport. Iedere dag wordt in Nederland een kind met CP geboren en dat heeft jouw inzet nodig! Vorm een team van vier, laat je sponsoren en zet in de maand september iedere dag 10.000 stappen voor een beter leven voor jezelf én voor een ander.

Hoe werkt Steptember?

Zet in de maand september 10.000 stappen per dag en houd ze bij met de steptember stappenteller. Ga dansen, fietsen, zwemmen of skaten en reken deze activiteiten om naar stappen op steptember.nl.

Hoe:

  1. Zoek drie teamleden en schrijf je vandaag nog in.
  2. Ga met je team op zoek naar sponsors ne bedenk activiteiten om zo veel mogelijk stappen en geld op te kunnen halen voor mensen met CP.
  3. Markeer 1 tot en met 28 september in je agenda en ga aan de slag!

 

Alle informatie over Steptember is hier te vinden.

Sporten met Cerebrale pPrese

Sporten maakt iedereen fitter en gezonder. Als je sport zit je lekkerder in je vel en bouw je constant aan je zelfvertrouwen.Om (toekomstige) sporters met Cerebrale Parese (CP) op weg te helpen vind je hier alle informatie die je nodig hebt!


Zoek een sportzorgprofessional