• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Blinde sportmasseur treed toe tot ONB

Sportmasseur Paul Lie-Kwie uit Etten-Leur is met zijn massagepraktijk toegetreden als "Official Partner" van het Olympisch Netwerk Brabant (ONB) voor
Tekst gaat onder de afbeelding verder
Blinde sportmasseur treed toe tot ONB

Sportmasseur Paul Lie-Kwie uit Etten-Leur is met zijn massagepraktijk toegetreden als "Official Partner" van het Olympisch Netwerk Brabant (ONB) voor de regio Etten-Leur. Hierdoor creëert het ONB een nog beter en ruimer aanbod van faciliteiten voor de Brabantse topsporters en talenten.

Het Olympisch Netwerk Brabant is opgericht door het NOC*NSF in samenwerking met de provincie Noord-Brabant. Dit netwerk steunt (aankomende) topsporters in hun sportieve en maatschappelijke carrière. Sportmasseur Paul Lie-Kwie zal hier zijn steentje aan bijdragen door topsporters te begeleiden en ondersteunen met (sport)massages.

Sportmasseur Paul Lie-Kwie voldoet aan de kwaliteitseisen die vanuit NOC*NSF gesteld worden voor de begeleiding door het Olympisch Netwerk Brabant van de topsporters en de talenten.

Behandelingen.

Sportmasseur Paul Lie-Kwie kan de aankomende topsporters ondersteunen met een preparatieve massage; als voorbereiding op de komende belasting(wedstrijd/training), een preventieve massage; blessurevoorkomend, ontspanning of een curatieve massage; herstellend.
Binnen deze aandachtsgebieden kan sportmasseur Paul Lie-Kwie een van de onderstaande behandelingen verzorgen; Sportmassage, Ontspanningsmassage, Triggerpointmassage, Tapen en Bandageren, Kinesio/Medical Taping en Blessurepreventie.

Voordeel voor topsporters en talenten.

Topsporters en talenten die in het bezit zijn van een topsportstatus en een geldige topsportpas van het ONB kunnen gebruik maken van de faciliteiten die sportmasseur Paul Lie-Kwie biedt en krijgen een korting van 20% op de normaal geldende tarieven. Tevens staat men garant dat een sporter binnen 5 dagen zijn behandeling kan krijgen.
 


Zoek een sportzorgprofessional