Blinde sportmasseur treed toe tot ONB

Blinde sportmasseur treed toe tot ONB

21 september 2011

Sportmasseur Paul Lie-Kwie uit Etten-Leur is met zijn massagepraktijk toegetreden als "Official Partner" van het Olympisch Netwerk Brabant (ONB) voor de regio Etten-Leur. Hierdoor creëert het ONB een nog beter en ruimer aanbod van faciliteiten voor de Brabantse topsporters en talenten.

Het Olympisch Netwerk Brabant is opgericht door het NOC*NSF in samenwerking met de provincie Noord-Brabant. Dit netwerk steunt (aankomende) topsporters in hun sportieve en maatschappelijke carrière. Sportmasseur Paul Lie-Kwie zal hier zijn steentje aan bijdragen door topsporters te begeleiden en ondersteunen met (sport)massages.

Sportmasseur Paul Lie-Kwie voldoet aan de kwaliteitseisen die vanuit NOC*NSF gesteld worden voor de begeleiding door het Olympisch Netwerk Brabant van de topsporters en de talenten.

Behandelingen.

Sportmasseur Paul Lie-Kwie kan de aankomende topsporters ondersteunen met een preparatieve massage; als voorbereiding op de komende belasting(wedstrijd/training), een preventieve massage; blessurevoorkomend, ontspanning of een curatieve massage; herstellend.
Binnen deze aandachtsgebieden kan sportmasseur Paul Lie-Kwie een van de onderstaande behandelingen verzorgen; Sportmassage, Ontspanningsmassage, Triggerpointmassage, Tapen en Bandageren, Kinesio/Medical Taping en Blessurepreventie.

Voordeel voor topsporters en talenten.

Topsporters en talenten die in het bezit zijn van een topsportstatus en een geldige topsportpas van het ONB kunnen gebruik maken van de faciliteiten die sportmasseur Paul Lie-Kwie biedt en krijgen een korting van 20% op de normaal geldende tarieven. Tevens staat men garant dat een sporter binnen 5 dagen zijn behandeling kan krijgen.
 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: