Korfbal Sportmedisch Congres

Korfbal Sportmedisch Congres

4 oktober 2018

Ben jij fysiotherapeut, verzorger of op een andere manier geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op medisch gebied? Kom dan 19 oktober naar het sportmedisch congres!

Op de dag van de halve finales van het EK organiseert de medische commissie van het KNKV een compleet verzorgde dag met een tiental vooraanstaande sprekers uit de medische wereld, die allen gespecialiseerd zijn op de diverse meest voorkomende sport-/korfbalblessures. Dit congres wordt gehouden in de Amstelzaal van het naastgelegen Abe Lenstra Stadion. Tijdens dit congres (van 11.00 tot 17.30 uur) komen per themablok drie of vier gastsprekers aan het woord. De thema’s die besproken worden kun je terugvinden in het programma.

Het congres is geheel verzorgd (inclusief consumpties, lunch, diner en toegang tot de halve finales van het IKF Europees Kampioenschap Korfbal). De totaalkosten zijn voor KNKV-leden 75,00 euro en voor niet KNKV-leden 100,00 euro. Aanmelden kan tot 5 oktober aanstaande via deze link. Na het openen van de link ga je naar halve finales dag 7. Vervolgens door te klikken op ‘BESTEL TICKETS’ krijg je de mogelijkheid de ticket(s) te bestellen. We hopen je daar te zien!

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: