Medisch Hockeycongres: belasting en belastbaarheid

Medisch Hockeycongres: belasting en belastbaarheid

28 juli 2017

19 augustus 2017: 10:00 - 17:00 uur
RAI Amsterdam Convention Centre
Europaplein 2-22
1078 GZ Amsterdam

Belasting en belastbaarheid is een belangrijk thema dat leeft binnen verenigingen bij zowel de trainer/coaches, als de (para) medische staf. De KNHB organiseert daarom een congres voor beide doelgroepen om hun kennis op dit onderwerp uit te kunnen breiden. In de ochtend vindt een gezamenlijke sessie plaats en na de lunch specifiek gericht op technisch kader of medische onderwerpen. Een mooie gelegenheid om met meerdere personen vanuit de verenigingen naar het congres te komen.

Doelgroep 
Technisch kader – Trainers en coaches, technisch coördinatoren, -managers en -directeuren, vertegenwoordigers van technische- en jongste jeugdcommissies Medisch kader – (para) medische staf binnen verenigingen, medische commissies en andere (para) medische geïnteresseerden.

Op www.knhb.nl/agenda/technisch-kader-congres-medisch-congres tref je het volledige programma aan en kun je je inschrijven. 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: