Onderzoek naar twee effectieve oefenprogramma’s bij de behandeling van sporters met achillespeesklachten

Onderzoek naar twee effectieve oefenprogramma’s bij de behandeling van sporters met achillespeesklachten

21 december 2017

Bas Habets (fysiotherapeut en klinisch gezondheidswetenschapper) doet op dit moment onderzoek naar 2 effectieve oefenprogramma’s bij de behandeling van sporters met achillespeesklachten (midportion achilles tendinopathie). Het onderzoek wordt uitgevoerd bij Sport Medisch Centrum Papendal en het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.smcp.nl/kenniscentrum/wetenschap, of contact opnemen via b.habets@smcp.nl of 088-0881350.

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: