Patienten enquete Sport en Beweeg Kompas voor chronisch zieken

23 november 2010

In opdracht van het Sport Medisch Centrum van het Jeroen Bosch Ziekenhuis voert het IVA een onderzoek uit naar de behoefte van chronisch zieken aan een digitaal Sport en Beweeg Kompas. Het digitaal Sport en Beweeg Kompas wordt op dit moment door het Sport Medisch Centrum ontwikkeld. Met het digitaal Sport en Beweeg Kompas zijn chronisch zieken (beter) in staat om te sporten bij een sportschool of sportvereniging. Bovendien worden trainers/sportdocenten ondersteund in de begeleiding die zij aan de sporters kunnen bieden.

Uw antwoorden helpen het digitaal Sport en Beweeg Kompas te ontwikkelen. Door uw antwoorden zijn chronisch zieken (beter) in staat te gaan sporten. De enquête vindt u op www.onderzoek-sportenbeweegkompas.nl.

Als u vragen heeft over de enquête of wanneer u liever de vragenlijst op papier wilt invullen, dan kunt u contact opnemen met:
Saskia von der Fuhr
Bij voorkeur per email : s.r.vonderfuhr@uvt.nl  
Of telefonisch: 013 466 8486
 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: