Samen sterk: sportartsen, sportfysiotherapeuten, sportdiëtisten. Fiets mee!

Samen sterk: sportartsen, sportfysiotherapeuten, sportdiëtisten. Fiets mee!

21 april 2011

Na de zeer succesvol verlopen Grand Départ Toertocht 2010 met een deelnemersaantal van zo’n 10.000 toerfietsers organiseert Wielerland in 2011 vier nieuwe spectaculaire toertochten.

Wij willen alle zorgverleners in de sportgezondheidszorg ((sport)artsen, sportfysiotherapeuten, sportdiëtisten, sportpodotherapeuten en sportmasseurs) uitnodigen en stimuleren deel te nemen aan (één van) de toertochten. Een sportende zorgverlener kan zich beter inleven in de wereld van een sporter en een beter advies geven aan mensen met klachten of een achterstallige conditie. Daarnaast maken zorgverleners kennis met elkaar en kunnen zij ‘good practices’ uitwisselen!

Op de dag van de toertochten zal er een aparte hospitality worden georganiseerd voor onze groep. Van hieruit starten we gezamenlijk onze toertocht en leert u elkaar (nog) beter kennen!

Meer over de toertochten treft u aan in de bijlage. Wij hopen u te mogen begroeten bij (één van) de toertochten.

Lees verder.

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: