Stagiair gezocht. onderzoek ontsluiting van informatie m.b.t. sportblessurepreventie middels themakanaal

Stagiair gezocht. onderzoek ontsluiting van informatie m.b.t. sportblessurepreventie middels themakanaal

22 april 2011

Stage opdracht: ontsluiting van informatie m.b.t. sportblessurepreventie middels themakanaal sportzorg24.tv

Een onderzoek naar de mogelijkheden van narrow-casting als informatiebron voor sporters

Het hoofddoel van deze opdracht is meer inzicht te krijgen in de potentie van een digitaal themakanaal als middel om sporters te informeren over sportblessurepreventie.

De belangrijkste onderzoeksvragen zijn: is het themakanaal sportzorg24.tv een goed middel om sporters te voorzien van informatie over sportblessurepreventie? En als deelvragen: Hoe waarderen de verschillende doelgroepen het themakanaal en de onderdelen daarvan? Aan welke eisen moet een themakanaal als sportzorg24.tv voldoen indien het middel geschikt bevonden wordt. Weet de doelgroep door de uitzendingen beter hoe sportblessures voorkomen kunnen worden? Hebben sporters behoefte aan een themakanaal als sportzorg24.tv voor informatie over sportblessurepreventie?

Functie eisen

Bachelor in bijvoorbeeld communicatiewetenschap, gezondheidswetenschappen, (sociale) psychologie, of sportmarketing o.i.d.
Goede organisatorische en communicatieve vaardigheden
Ervaring met gegevensverzameling en met statistische analyse

Lees verder.

 

 

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: