Woensdag 23 september - de dag van de sportpsychologie

Woensdag 23 september - de dag van de sportpsychologie

3 september 2020

Op deze dag kan heel sportend Nederland kennismaken met sportpsychologie en de vereniging voor sportpsychologen in Nederland. VSPN-sportpsychologen door het hele land organiseren gratis workshops en activiteiten zodat iedereen, jong en oud, recreatie en topsporter, sportpsychologie kan komen ervaren.

Klik op het plaatje om het gave promofiompje te zien!

 

Filmpje-VSPN-dag-van-de-sportpsychologie.png

Ben jij benieuwd naar wat sportpsychologie voor jou kan betekenen?


Kijk dan in de VSPN-agenda op www.dagvandesportpsychologie.nl om te zien wat er bij jou in de buurt te doen is.

 

Over de Vereniging voor SportPsychologie Nederland (VSPN)

Sportpsychologen in Nederland hebben zich verenigd in de VSPN. De VSPN is hét platform waar sportpsychologische kennis op wetenschappelijke basis wordt gedeeld, om meer sportplezier en betere prestaties voor alle sporters mogelijk te maken. Sportpsychologie is voor iedereen. Van breedtesporter tot Olympisch atleet, van coach tot geaccrediteerde VSPN-sportpsycholoog. De VSPN heeft als doel om het vakgebied te professionaliseren en de ontwikkeling van de sportpsychologie te stimuleren. We nemen het voortouw door te investeren in kwaliteit, professionaliteit en het zijn van de verbindende schakel tussen psychologen, sporters, coaches, bonden, de wetenschap en het onderwijs.

 

Voor meer informatie of een sportpsycholoog bij jou in de buurt, check onze website www.vspn.nl

We zijn erg trots dat Karlien Sleper als ambassadeur betrokken is bij de dag van de sportpsychologie. Afgelopen winter won zij meerdere wereldbekerwedstrijden in de nieuwe discipline monobob van de wereld bobsleebond (IBSF). Zij is door haar overwinningen als 1e geëindigd in deze mondiale discipline, een unieke ervaring voor een Nederlander. Karlien is een sporter die heel open is over de mentale training en wat sportpsychologie haar heeft opgeleverd. Daarom is zij de perfecte ambassadeur.

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: