• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Boost your batteries met de Drie Batterijen App

Voel jij je weleens uitgeput en denk je daar slaap ik een nachtje over of heb je last van pijntjes tijdens het sporten en denk je dat hoort er nu eenmaal bij. Of gaat het juist wel lekker met je, je sport, je werk of school. Dan kan het altijd nog beter!

Jan Sleijfer, Sportpsycholoog én oprichter van NLSportpsycholoog (een collectief van sport- en prestatiepsychologen) heeft hiervoor de Drie Batterijen methode ontwikkelt en die is gratis te downloaden voor Android of iPhone.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Boost your batteries met de Drie Batterijen App

De app is er voor iedereen. Jonge talenten en topsporters, maar ook werknemers uit talloze organisaties. Mensen met risicovolle beroepen, die een hoge werkdruk ervaren binnen justitie, ICT, zorg, onderwijs en nog veel meer kunnen hun mentale veerkracht trainen via de Drie Batterijen® methode (3BTQ). 

Toch ook persoonlijk in gesprek met een sportpsycholoog. Vind eenvoudig een sportpsycholoog bij jou in de buurt en maak een afspraak. 

Drie pijlers Drie Batterijen App

Met deze app heb je 100 dagen 24/7 contact met een sport- en prestatiepsycholoog. Samen met een mentale trainer in jouw provincie ga je aan de slag met de beproefde Drie Batterijen® methode. Geen saaie gesprekken, maar actie. Online én face-to-face. De drie pijlers waar de app zich op richt zijn ‘Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht’.

Gevalideerde meetinstrumenten

De 3BTQ vragenlijst is een testbatterij bestaande uit meerdere bestaande, gevalideerde meetinstrumenten die naar ervaringen in de voorgaande twee weken vraagt. De 3BTQ meet onder andere Lichaamskracht ‘voelde ik mij fysiek sterk’, Denkkracht ‘kon ik mijn aandacht weer richten na afleiding’ en Gevoelskracht ‘voelde ik mij geïnspireerd’.

Ook meet de 3BTQ manieren om de drie batterijen op te laden: slaapkwaliteit en de mate waarin medewerkers doorgaans mentaal en emotioneel afstand kunnen nemen van hun werk.

Tot slot meet de 3BTQ de mate van bevlogenheid die medewerkers ervaren in hun werk. Werkbevlogenheid bestaat uit energie, toewijding en absorptie. Energie heeft te maken met het zich sterk en fit voelen. Toewijding heeft betrekking op een sterke betrokkenheid bij het werk, dat als nuttig en zinvol wordt ervaren. Absorptie heeft te maken met het helemaal opgaan in het werk.

Slimmer met je energie omgaan

Kort gezegd helpt de app jou om slimmer met je energie om te gaan en daardoor beter te presteren. Ontdek in 5 stappen wat jouw opladers en verslinders zijn. Ook jij kan in topvorm komen en beter presteren. Ervaar zélf het verschil wanneer je 100 dagen aan de slag gaat met de toolkit Drie Batterijen®, inclusief App-ondersteuning. Bel voor meer informatie gratis 0800-MINDSET of bezoek de website www.nlsportpsycholoog.nl.

Boost your batteries!

Download de drie batterijen app - NLSportpsycholoog


Zoek een sportzorgprofessional