Deelnemers gezocht om een vragenlijst in te vullen over hardlopen en gezondheid van de knie

Deelnemers gezocht om een vragenlijst in te vullen over hardlopen en gezondheid van de knie

26 augustus 2020

Samen met universiteiten uit Australië, Amerika, Canada, Denemarken en Engeland doet het Erasmus MC (Rotterdam) mee aan een groot internationaal onderzoek dat zich richt op de gedachten en ervaringen van mensen over hardlopen en de gezondheid van de knie.

Wanneer de vragenlijst is ingevuld heeft u toegang tot een voorlichtingsmodule die informatie geeft over wat we hier tot nu toe over weten.

 Erasmus MC zoekt mensen (leeftijd 18+)


• Hardlopers (met of zonder knie artrose klachten)
• Niet-hardlopers (met of zonder knie artrose klachten)
• Zorgverleners

Ben je geïnteresseerd?

Klik dan op onderstaande link(afbeelding) of contact opnemen met Dr. Marienke van Middelkoop m.vanmiddelkoop@erasmusmc.nl

Onderzoek-hardlopen-en-knie-UPC-M-Middelkoop.png

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: