• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Nieuw: multidisciplinaire poli ‘Sport en Gynaecologie’ in het Martini Ziekenhuis in Groningen

Binnenkort kunnen (top)sportsters met gynaecologische klachten terecht op de multidisciplinaire poli ‘Sport en Gynaecologie’ in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Hier word je gezien door sportarts Mirjam Steunebrink en gynaecoloog in opleiding Anne Marijn van der Graaf-Hilbers. Zij werken nauw samen met onder andere een sportpsycholoog, sportdiëtiste, bekkenbodemfysiotherapeut en internist. De nieuwe poli biedt gerichte adviezen en behandelingen, afgestemd op de specifieke behoeften van sportsters en hun trainingen.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Nieuw: multidisciplinaire poli ‘Sport en Gynaecologie’ in het Martini Ziekenhuis in Groningen

Uitnodiging Symposium 'poli Sport & Gyn'

LET OP: LOCATIEWIJZIGING

Ter gelegenheid van de start van deze nieuwe ‘poli Sport & Gyn’ nodigen sportarts Mirjam Steunebrink en gynaecoloog in opleiding Anne Marijn van der Graaf – Hilbers je van harte uit voor een gratis Symposium over de vrouwelijke (top)sporter. En wel op dinsdagavond 13 februari 2024 in het Martini Ziekenhuis Groningen, zaal 'de Grote Markt' (route 0.7).

Tijdens deze avond word je meegenomen in de wereld aan mogelijkheden die beschikbaar zijn voor de vrouwelijk (top)sporter om nog gezonder te kunnen trainen, presteren en leven. Meld je gratis aan door een mail te sturen naar: info@hetomnium.nl

Het is ook mogelijk het symposium digitaal bij te wonen, vermeld dit in je aanmeldingsmail en je ontvangt op de avond van het symposium een Teams-link.

MZH-De-Vrouwelijke-sporter-symposium-png.pngZie bijgevoegde flyer voor het programma van het symposium ter ere van de start van de ‘poli Sport & Gyn’.

Aanmelden symposium


Zoek een sportzorgprofessional