• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional
Fitheid, Hardlopen, Sport, Wielrennen

Optimaliseer je Alpe d'HuZes training

met trainingsschema's van de sportarts

Op 6 juni zullen 5000 sportievelingen de uitdaging aangaan om de Alpe d'Huez te beklimmen, met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Hoewel deze datum nog ver weg lijkt, is een goede voorbereiding essentieel. Of je nu van plan bent om de Alpen col te fietsen of te lopen, en of je nu één of zes beklimmingen gaat volbrengen, een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Met onze trainingsschema's, samengesteld door de ervaren sportarts Guido Vroemen, ben je goed voorbereid om de uitdaging aan te gaan.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Optimaliseer je Alpe d'HuZes training

Op Sportzorg bieden we verschillende trainingsschema's aan, ontwikkeld door sportarts Guido Vroemen. Hij is een expert op het gebied van trainen en sportmedische begeleiding. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij deze schema's gemaakt om jouw doelen voor de Alpe d'HuZes te helpen bereiken. Deze schema's bieden een gestructureerde voorbereiding van vier maanden, waarin je jezelf kunt klaarstomen voor het evenement.

Hoewel onze schema's een goede basis vormen voor je voorbereiding, is het belangrijk om altijd naar je eigen lichaam te luisteren. Het succes van je voorbereiding hangt niet af van één training, dus forceer jezelf niet als je je niet fit voelt of als een training niet goed uitkomt. Wil je extra hulp in de voorbereiding op de Alpe d'HuZes of wil je een sportmedisch onderzoek laten doen, maak dan een afspraak bij een sportarts.


Zoek een sportzorgprofessional