• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional
Professionals, Voeding

Podcast Magnesium

Het lijkt iets typisch Nederlands: magnesiumsupplementen gebruiken. In deze podcast gaan Esther en Anneke in op het nut van magnesiumsuppletie. Daarbij kijken ze naar de functie van magnesium in ons lichaam en in hoeverre we voldoende magnesium in de voeding binnenkrijgen. Omdat er nogal wat gezondheidsclaims voor magnesium mogen worden gebruikt kijken ze ook naar het nut van deze claims en wat het verschil is tussen gezondheids- en medische claims. Soms gaat het om kleine verschillen tussen een gezondheids- en een medische claim.

In deze podcast over Magnesium leggen Esther van Etten en Anneke Palsma ook uit waarom er wel gezondheidsclaims, maar geen medische claims voor magnesium mogen worden gebruikt.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Podcast Magnesium

Podcast: Magnesium

Onderwerpen Podcast "Voedingspraat"

Er zijn meer onderwerpen die Esther en Anneke behandelen in hun podcast Voedingspraat. Bijvoorbeeld: de commotie over zoetstoffen, want 'ze zijn niet veilig', 'je wordt er toch dik van', 'ze zijn kankerverwekkend' én ze vertellen je wat het onderscheid is tussen de verschillende soorten sportdranken en tips hoe ze gebruikt kunnen worden rondom inspanning en herstel. En er zijn meer onderwerpen.

Direct naar Podcast "Voedingspraat"


Auteur
Podcast "Voedingspraat" - Esther van Etten
Zoek een sportzorgprofessional