• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional
Professionals, Voeding

Podcast Voedingspraat: Afvallen en volhouden met gastspreker Tim Knol

Singer-songwriter Tim Knol is in het jaar waarin hij door corona niet kon optreden, niet stil gaan zitten.  

Het onregelmatige muzikantenleven eiste zijn tol. Drankgebruik, weinig slaap, benzinestation - en kleedkamer eten, zorgde ervoor dat Tim steeds zwaarder werd.  Na een bezoek aan zijn huisarts, die hem waarschuwde dat hij zo niet door kon blijven gaan ging bij Tim de 'knop' om. Iedere dag wandelen en gezond eten werd zijn missie. Inmiddels is Tim 40 kg afgevallen en heeft hij zijn eigen wandelclub waarin zijn passie muziek maken combineert met wandelen.

In deze aflevering van Voedingspraat vertelt Tim hoe hij dit proces heeft beleefd en waar hij nu staat. Een inspirerend verhaal van een ervaringsdeskundige. 

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Podcast Voedingspraat: Afvallen en volhouden met gastspreker Tim Knol

Podcast: Afvallen en volhouden

Onderwerpen Podcast "Voedingspraat"

Er zijn meer onderwerpen die Esther en Anneke behandelen in hun podcast Voedingspraat. Bijvoorbeeld: de commotie over zoetstoffen, want 'ze zijn niet veilig', 'je wordt er toch dik van', 'ze zijn kankerverwekkend' én ze vertellen je wat het onderscheid is tussen de verschillende soorten sportdranken en tips hoe ze gebruikt kunnen worden rondom inspanning en herstel. En er zijn meer onderwerpen.

Direct naar Podcast "Voedingspraat"


Auteur
Podcast "Voedingspraat" - Esther van Etten
Zoek een sportzorgprofessional