• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional
Voeding

Podcast Voedingspraat: Vitaliteit en Veerkracht

Voor het volhouden van een gezonde leefstijl zijn vitaliteit en veerkracht belangrijk, maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met deze begrippen? Wat is het onderlinge verband tussen vitaliteit en veerkracht?

Er komen zelfs meer begrippen aan de orde, zoals doelen en motivatie. Wat wordt er bedoeld met intrinsieke en extrinsieke doelen?

Wie een doel wil behalen moet daarvoor offers brengen, 'vrijwillig lijden'. Maar wat is dat dan? En hoe kunnen we deze kennis gebruiken bij het begeleiden van mensen?

In deze aflevering van Voedingspraat gaan Esther van Etten en Anneke Palsma in gesprek met vitaliteitskundige Chi Lueng Chiu over deze eigenschappen.

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Podcast Voedingspraat: Vitaliteit en Veerkracht

Podcast: Vitaliteit en Veerkracht

Onderwerpen Podcast "Voedingspraat"

Er zijn meer onderwerpen die Esther en Anneke behandelen in hun podcast Voedingspraat. Bijvoorbeeld: de commotie over zoetstoffen, want 'ze zijn niet veilig', 'je wordt er toch dik van', 'ze zijn kankerverwekkend' én ze vertellen je wat het onderscheid is tussen de verschillende soorten sportdranken en tips hoe ze gebruikt kunnen worden rondom inspanning en herstel. En er zijn meer onderwerpen.

Direct naar Podcast "Voedingspraat"


Auteur
Podcast "Voedingspraat" - Esther van Etten
Zoek een sportzorgprofessional