Meest voorkomende blessures per sporttak

Niets is frustrerender dan niet kunnen sporten door een blessure. Op deze pagina tref je een overzicht aan van veelvoorkomende blessures en wat je kunt doen om deze te verhelpen of hoe je ze de volgende keer kunt verkomen. Op deze pagina tref je een overzicht aan van de meest voorkomende blessures per sporttak.

We hebben ook een overzicht van meest voorkomende blessures., maar dan niet gebundeld per sporttak. Klik voor een overzicht van meest voorkomende blessures.


Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: