Sporten en warmte. Tips en adviezen!

Sporten en warmte. Tips en adviezen!

20 april 2011

Het blijft de komende dagen lekker weer in Nederland. Volgens meteorologen houden de zomerse temperaturen nog minstens aan tot na het weekend. Daarom attenderen wij u graag op onderstaande artikelen afkomstig van Sportzorg.nl:

Tien tips om aandoeningen bij warm weer te voorkomen
Advisering vochtgebruik tijdens evenementen
Bekijk meer artikelen en tips.
 Bekijk hier de video: Tips voor sporten met hooikoorts


Last van hooikoorts? Bekijk tien tips voor sporten met hooikoorts
.


Tenslotte attenderen wij u graag op onderstaand filmpje over 'advisering vochtgebruik'. In het filmpje geeft Prof.dr. Maria Hopman van de afdeling Fysiologie van het UMC St Radboud te Nijmegen tips en adviezen!

Terug

 

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van de sportartsen in Nederland. De informatie op Sportzorg.nl kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (sport)arts. Wij willen benadrukken dat je bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact op zou moeten nemen met je (sport)arts, specialist of apotheker. Sportzorg.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de informatie niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit. Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Share deze pagina: