• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional
(Sport)blessures, Kennis & Wetenschap, Onderzoek/Oproep

Gezocht: sporter met jumpersknee / spingersknie voor Jumpfood studie

Help mee aan een onderzoek van SportsValley/Ziekenhuis Gelderse Vallei, WUR en UMCG

Een team van sportartsen en onderzoekers van SportsValley/Ziekenhuis Gelderse Vallei, WUR en UMCG heeft de Jumpfood studie opgezet. In deze studie onderzoeken zij of een voedingssupplement met collageen en
vitamine C bijdraagt aan een beter herstel van de Jumpers knee / Springersknie. De sporters die mee doen met het onderzoek krijgen goede medische zorg en begeleiding én blijven bij de fysiotherapeut onder behandeling. Ben jij of ken jij een sporter die last heeft van een Jumpersknee / Springersknie en wil meewerken aan dit onderzoek? Meld je aan of geef het door!

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Gezocht: sporter met jumpersknee / spingersknie voor Jumpfood studie

jumpersknee-onderzoek-jumpfood.jpgJumpfood studie

De sportartsen en onderzoekers van SportsValley/Ziekenhuis Gelderse Vallei, WUR en UMC doen onderzoek naar een nieuwe behandelmethode die misschien effectief kan zijn bij de springersknie: oefentherapie in combinatie met een collageen/vitamine C voedingssupplement.

Zij zijn op zoek naar sporters met een springersknie. Als je meedoet krijg je inzicht in de gezondheid van jouw kniepees en het herstel van je blessure. Je krijgt advies, begeleiding en alle resultaten van de onderzoeken.

Op de website van de Gelderse Vallei vind je meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.


Zoek een sportzorgprofessional