• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Knap’man compressiekleding

Knap’man is al meer dan 12 jaar toonaangevend op het gebied van compressiekleding voor sportief en dagelijks gebruik. 

Het dragen van Knap’man Compressiekleding helpt blessures en (pijn)klachten in sport, tijdens het werk en in het dagelijks leven verhelpen en voorkomen.

Dagelijks krijgt Knap'man reacties van mensen in de meest uiteenlopende sporten en beroepen die mede dankzij deze compressiekleding klachtenvrij kunnen sporten en bewegen.

En juist dat is wat het team van Knap'man dagelijks motiveert.

logo Knap'man

Compressiekleding

Knap’man compressiekleding kenmerkt zich door de gepatenteerde Knap’man ‘Zoned Compression’ technologie: _Sterke, uiterst effectieve compressie (tot wel 45% - vergelijkbaar met medische compressieklasse II), onderverdeeld in gerichte compressiezones voor de juiste ondersteuning op de juiste plek.

Deze compressietechnologie vertaalt zich in een uiterst effectieve werking en unieke voordelen tijdens sport, tijdens je werk en in het dagelijks leven. Het dragen van Knap’man compressiekleding helpt bij het voorkomen van blessures en klachten (lies- en hamstringblessures, en rug- en schouderklachten), geeft je een sterk en veilig gevoel én helpt je sneller herstellen. 

Wetenschappelijk bewezen werking

De Knap’man Zoned Compression Shorts 45% is de enige compressiebroek ter wereld met een wetenschappelijk bewezen werking bij liespijn en liesklachten.

In een onafhankelijk onderzoek aan de Erasmus universiteit in Rotterdam en de University of Bath (Engeland) is de unieke werking van de Knap’man compressiebroek wetenschappelijk aangetoond.

Compleet assortiment - ondersteuning voor het hele lichaam

Samen met (top)sporters, fysiotherapeuten en sportartsen is Knap'man continue bezig met het (door)ontwikkelen van onze compressiekleding. Het assortiment heeft zich door de jaren heen snel uitgebreid, van shirts en shorts, tot kousen en arm sleeves. 

Elk Knap’man product garandeert uiterst functionele en direct merkbare effecten.

Contactgegevens Knap'man

Bezoekadres: Handelsweg 18G, 1619BJ Andijk
Telefoon: +31 (0) 228 59 33 59
E-mailadres: info@knapman.nl
Website:  www.knapman.nl

Direct naar de website

banner-knapman-partnerpagina-website-350px.jpg

Zoek een sportzorgprofessional