• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Hardloopschema's om goed van start te gaan met je hardloopdoelen

Het nieuwe jaar is weer van start gegaan en daarmee ook de tijd van goede voornemens! Heb jij jezelf een hardloopdoel gesteld of wil je juist beginnen met hardlopen? Onze hardloopschema’s kunnen je helpen jouw doelen te bereiken. Deze schema’s fungeren als een solide leidraad om jouw doelen en goede voornemens te verwezenlijken!

Tekst gaat onder de afbeelding verder
Hardloopschema's om goed van start te gaan met je hardloopdoelen

Of je nu een ervaren hardloper bent of net begint aan je hardloopavontuur, onze hardloopschema’s zijn geschikt voor alle niveaus.

Beginnende hardloper

Als je wilt starten met hardlopen, is ons speciale hardloopschema voor beginners perfect voor jou. Dit schema hanteert een geleidelijke opbouw van de hardloopbelasting, in combinatie met een pijnscore. Hierdoor voorkom je blessures bij het beginnen met hardlopen en blijf je genieten van deze gezonde activiteit.

Gevorderde hardloper

Ben je juist al wat verder gevorderd in hardlopen en wil je specifiek werken naar een bepaalde afstand of evenement? Dan kunnen de hardloopschema’s van sportarts Guido Vroemen je begeleiden. In een trainingsperiode van 12 weken werk je gericht naar jouw doel toe. 

Bij de sportarts kun je altijd terecht voor advies.


Zoek een sportzorgprofessional