• Snel herstel met onze oefeningen
  • Trainingsprogramma’s op maat
  • Betrouwbare informatie van de sportzorgprofessional

Wandelen

Wandelen is goed voor je gezondheid. Al bij een half uur wandelen, verbeter jij je fitheid én wandelen heeft een positief effect op je hart, bloedvaten, bloeddruk, gewicht en je hersenen. Want wandelen zorgt er niet alleen voor dat jij je hoofd lekker leeg krijgt, ook verbetert wandelen je creativiteit. 

wandelen

Wandelen geeft nieuwe energie

Of je nu een rondje in je buurt wandelt of juist geniet van de mooie wandelplekken in Nederland, wandelen in de buitenlucht geeft je nieuwe energie voor de rest van de dag of de week die komen gaat. En het mooie aan wandelen is dat je dit kunt doen op het tijdstip dat jou uitkomt.

Wandelen rustig opbouwen

Let wel op dat je het wandelen rustig opbouwt. Start dus niet direct met een wandeltocht kriskras door Nederland van tientallen kilometers. Een blessure is dan letterlijk snel 'opgelopen'. Sportzorg heeft voor jou de blessures op een rijtje gezet. Ook vind je op deze website goede trainingsschema's voor als je wandeltochten van minimaal 25 kilometer wilt maken. En denk ook aan je schoenen, kousen en voeding. Zo ga je goed voorbereid op pad.

Zoek een sportzorgprofessional